Diada Nacional de Catalunya

Avui 11 de setembre, Diada Immortal de Catalunya, aquí estem els ferms defensors de la nostra pàtria.

Per començar volem recordar els primers patriotes que van anar el monument de Rafael Casanova el setembre de l’any 1901 a dipositar un ram de flors. Aquests nacionalistes van ser detinguts per les forces d’ocupació de l’època. L’esperit d’aquells herois està amb tots nosaltres, ells van ser els primers a recordar l’11 de setembre de 1714. Com podeu observar aquí estem, el Moviment Identitari Català existeix gràcies a tots ells, ens van ensenyar el camí de la història, de la veritat, i sobretot ens van ensenyar que vol dir lluitar per la llibertat d’una nació.

Fa més de 300 anys que patim d’ocupació, i més de 100 anys de violència, terrorisme, segrestos, violacions dels drets humans, assassinats… Espanya ens vol exterminar, però encara ens mantenim orgullosos del nostre passat.

El Moviment Identitari Català va renéixer l’any 2014, som hereus de La Tralla, Metralla, Nosaltres Sols, Estat Català, Palestra, … vam renéixer per recordar la nostra història i per lluitar per la llibertat de la pàtria i per la unitat del catalanisme, fa molts anys que lluitem per la democràcia, no venim de l’any 2014, sinó dels primers nacionalistes catalans que l’any 1901 van fer un homenatge a Rafael de Casanova.

Hem viscut un any històric, el passat 1 d’octubre vam votar en referèndum i van aconseguir una victòria inqüestionable, davant de violents terroristes espanyols, on van agredir brutalment els nostres avis, fills, pares, néts, cosins i amics, i encara així el 90% de Catalans van votar a favor de la República Catalana, pocs dies després la classe política del nostre país va proclamar la independència de Catalunya. Nosaltres els fills de Catalunya vam sortir el carrer per celebrar i defensar-la davant les forces d’ocupació espanyola, esperàvem amb impaciència les instruccions dels polítics per defensar la nostra nació, ens vam posar les botes militars, les nostres millors camises de verd esperança per anar a la frontera o a qualsevol lloc important per deixar clar que aquesta terra pertanys els catalans, per desgràcia de Catalunya els nostres polítics van preferir un altre tipus d’estratègia, uns van anar a l’exili i altres directament a la presó, on encara estan segrestats per l’estat espanyol. Tothom sap que per aconseguir la independència calen grans sacrificis, i fins que no recuperem l’esperit de combat dels nostres avantpassats del 1714 no aconseguirem ser lliures.

Com associació cultural hem fet diversos actes, Pau Claris, Daniel Cardona, Germans Badia, Francesc Macià, Doctor Robert, Heribert Barrera, també tenim una bona col·laboració amb els nostres germans Flamencs, on vam ser invitats a la seva diada nacional el passat 11 de juliol.

Com podeu observar no parem de créixer, i ens hem convertit amb l’esperança de Catalunya, tothom sap que sense nosaltres la llibertat nacional és pràcticament impossible, i aquí estem disposats a qualsevol sacrifici.

Durant aquest any hem sigut atacats tant per l’extremisme terrorista espanyol com per part
d’infiltrats dins del moviment catalanista, uns tenen pànic que creixem com estem fent perquè saben molt bé que amb nosaltres la República Catalana seria qüestió de dies, i els altres són els mateixos de sempre, gent que veritablement no s’estima Catalunya, solament la seva ideologia totalitària, no volen una República lliure, el que volen és una república de pensament únic, però nosaltres com a demòcrates el primer que fem és estimar la pàtria davant d’esquerres o dretes, que l’únic que fan és dividir i enfrontar els nostres germans.

Per acabar volem donar suport els nacionalistes que tenen d’anar els jutjats d’instrucció els dies 1 i 2 d’octubre, quines dates, veritat? No és casualitat sense sap dubte.

Aquests soldats de la Pàtria venien d’un acte en el monument de Pau Claris i van anar a retre honors a Rafael de Casanova abans d’anar a Plaça Catalunya per donar suport a l’acampada per la independència de la nació, en el monument en el nostre conseller el cap, uns 30 tabarnaris terroristes els van rebre en insults a Catalunya i fins i tot un terrorista armat amb un ganivet va intentar atacar-los, ells com no podia ser d’una altra manera es van defensar com van poder, i com vivim amb un estat d’ocupació els nostres germans han de ser investigats per les forces estrangeres, com podeu veure res ha canviat, tot el nostre suport cap als nostres germans.

Visca la Pàtria!

PROJECTE D’HIMNE NACIONAL

Entremig de clams i cants
planarà nostra bandera
i els farà més triomfants!

Au germans, enarborem-la
com a símbol d’unitat,
vells i joves despleguem-la
en senyal de llibertat,
que bategui, contemplem-la
en sa noble majestat!

Oh bandera catalana
tot un poble t’és fidel.
Volaràs com au galana
pel camí del nostre anhel,
per a veure’t sobirana
alçarem els ulls al cel.

Per les terres heretades
et durem i tu ens duràs
i en bonança o maltempsades
el demà assenyalaràs.

Dóna seny a les gentades,
sang al cor i força al braç!

Pere Quart ( Joan Oliver)

senyera,fenix,moviment,identitari,catala,mic,catalunyacatalana,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada