Antisemitisme d’extrema esquerra – CUP, Arran i en Comú Podem.

El partit polític de la CUP va engegar una campanya antisemita de boicot a la selecció de Waterpolo femení, utilitzant pressions i protestes amb amenaces a les alcaldies i a destrosses dels poliesportius de titularitat pública. Tant l’ajuntament de Molins de Rei i Barcelona han cedit a les pressions i la Generalitat ha hagut d’actuar per desencallar la situació, que podria haver desencadenat en un conflicte diplomàtic sense precedents entre Catalunya i Israel.

No és el primer cop que la CUP utilitza els seus grups organitzats de violència urbana per defensar el seu discurs, que no va ni d’independència ni de república, si no de divisió i confrontació. Ha quedat demostrat que els totalitaris de l’organització anticatalana són capaços d’utilitzar la xenofòbia i l’antisemitisme per tal d’escampar el seu ideari marxista i islamista.

 

 

 

Des del .M.I.C. denunciem aquestes pràctiques xenòfobes i antisemites i ens refermem en la denúncia que la CUP:

-Utilitza l’estelada com a mentida per captar el vot catalanista d’esquerres.

Es preocupen per boicotejar una selecció estrangera per tal de difondre el seu discurs anarquista i islàmic mitjançant la xenofòbia, el racisme i l’antisemitisme.

Monopolitzen tota mobilització ciutadana per tal que només sigui del seu ideari polític abans que per la causa sobirana.

Expulsen tota ideologia política contrària a la seva revolució sota el crit de feixisme i nazisme, mentre ells practiquen aquest mateix totalitarisme vers inclús a joves esportistes.

Creen aliances amb Palestina, un poble salafista basat en el terrorisme islàmic que es va posicionar en contra de l’autodeterminació catalana i que practica diàriament violacions de drets humans dins i fora de les seves fronteres.

Queda palès que la CUP traeix al seu poble i a la causa independentista. Només volen la seva utòpica lluita de classes basada en el caos i la destrucció. La seva traïdoria la pagaran ben cara.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada