Alerta! Jordi Borràs l’ultra

Ens veiem obligats a fer un comunicat parlant del “periodista” Jordi Borràs, durant un programa de TV3 va parlar d’extrema dreta espanyola i va vincular el Moviment Identitari Català com un grup d’extrema dreta catalana, mostrant així la seva ignorància total cap a la història del nostre país.

Tenim també constància que des de 2015 va dient a grupuscles ultres anarquistes i extremistes d’esquerres que el MIC és un grup feixista per intentar així manipular i fer mal en el camí de la República Catalana.
I molts ens preguntem, vol dividir la societat catalana el senyor Jordi Borràs?

Anirem per parts:

El MIC sempre ha estat al costat del poble de Catalunya sense mirar si el company de trinxera era de dretes o d’esquerres, hem col·laborat amb els CDR, i hem anat a les seves manifestacions a favor de la República Catalana, és cert que un parell de cops un petit grup d’ultres anarquistes i grups propers al “Lerroxisme” van intentar a crits i cops fer-nos fora de les manifestacions, però MAI ens vam anar, tot el contrari, en una d’elles per no fer mal a Catalunya el servei d’ordre de la manifestació ens va dir que anéssim a una altra part de la manifestació per ells així poder controlar els violents i també possiblement infiltrats que va fer portar el senyor Jordi Borràs.

El MIC és un grup nacionalista, hereus de la Tralla, Nosaltres Sols!, Palestra i altres grups nacionalistes de principis del Segle XX, el nacionalisme català sempre ha estat i és antifeixista i lluitarem sempre per una Catalunya democràtica, no ens agrada cap tipus de totalitarisme sigui d’extrema dreta o d’extrema esquerra.

 El MIC sempre ha estat al costat del Jordi Borràs per defensar-lo de les amenaces de l’extrema dreta espanyola, però hem descobert que és ell el que ens fa enviar grups anarquistes i d’ideologia lerrouxista per agradir-nos i intentar expulsar-nos de manifestacions, demanem públicament de part d’ell unes disculpes públiques o deixarem de protegir-lo d’elements nazis i d’extrema dreta espanyola.

No tolerarem més les seves manipulacions i no permetrem que vulgui dividir l’independentisme, nosaltres estem sempre al costat del poble de Catalunya, la lluita actual és contra aquesta Espanya intolerant i no contra els nostres compatriotes siguin de dretes, centre o d’esquerres.

Que tothom sàpiga avui dia qui és aquest personatge que es dedica a etiquetar patriotes i fa enviar ultres antinacionalistes per intentar expulsar-nos de les manifestacions.

No ens callaràs i per desgràcia teva el nacionalisme català democràtic i ferm està creixent any rere any.

ALERTA !  Jordi Borràs VOL DIVIDIR l’Independentisme.

senyera,fenix,moviment,identitari,catala,mic,catalunyacatalana,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *