De fa uns dies ençà, circula un vídeo per les xarxes en el que es veu a un grup de persones increpant i insultant a un altre grup, en una manifestació independentista. La meva sorpresa és majúscula quan veig que el titular del vídeo és una cosa semblant a «Nazis catalans expulsats d’una manifestació independentista» i que els suposats «nazis» són tots amics meus. Em dol moltíssim llegir els comentaris de la gent, els insults i les faltes de respecte cap a uns nois que, el seu únic delicte ha sigut alçar unes banderes amb l’au Fènix i la bandera de Sant Jordi. Em sap molt de greu veure a alguns dient que «aquests putos nazis s’han apropiat de símbols que no són seus», i no puc entendre com saben sense més proves que una suposada estètica que la seva opinió sobre la vida passa per un «Siegh Heil». A més, els símbols catalans són i seran sempre de TOTS els catalans.
«L’identitarisme és una màscara del feixisme», llegeixo una mica més avall, i no puc evitar pensar en que «Generación Identitaria» porten com a emblema la Lambda espartana, de la mateixa manera que alguns identitaris catalans l’hem fet nostra per representar la valentia d’un poble orgullós de les seves arrels, la seva gent i les seves costums. El problema dels símbols no és el seu origen, en moltes ocasions, sinó l’ús que se’n fa i a on vols arribar amb ell, i poso l’exemple de la falç i el martell comunista. Podem jutjar a tots els que l’empunyen perquè uns quants eixelebrats la utilitzin mentre cremen contenidors o agredeixen a la policia als carrers? Podem jutjar als independentistes perquè alguns alcin l’estelada mentre cremen banderes espanyoles?
Jo aquell dia no vaig poder assistir a la manifestació, i d’haver-ho fet, m’hagués vist al mig d’aquesta vergonyant escena, i els hagués dit als increpadors que es deixin de tòpics i de ments tancades; els hagués convidat a assistir als nostres actes en honor a grans lluitadors de Catalunya, a les nostres trobades de germanor… I així coneixerien a un col·lectiu que intenta allunyar-se de la imatge de xenòfob sense cervell, de l’homòfob insensible o del supremacista racial. Som molts els que intentem fer veure a la gent que no som identitaris excloents, ans el contrari. Dins els nostres simpatitzants tenim homosexuals, gais, gent d’altres races i cada cop més persones entenen que la única cosa que desitgem és una Catalunya sobirana i lliure del maleït Estat Espanyol. ELL ÉS L’ENEMIC, NO NOSALTRES!
Cada cop són més les coses que ens uneixen i menys les que ens separen. Deixem de banda «l’extrema dreta» i «l’extrema esquerra», dos conceptes ja desfasats i pejoratius que només aporten més divisió. Als «ANTIFAS» us demano que feu honor al vostre nom i no actueu com el que voleu eliminar, perquè no hi ha res més feixista que no tolerar (ni tan sols deixar existir) allò que no s’escau amb les vostres idees. I a la resta de la gent m’agradaria que ens coneguessin i valoressin pels nostres actes, no per la nostra imatge i mala reputació. No nego que el «33» i el «Catalunya Catalana» puguin haver sigut utilitzats en ocasions per crear un sentiment excloent i per col·lectius que promovien ideologies nocives, però nosaltres hem recuperat alguns símbols per netejar-los de la mala fama i fer-los brillar com es mereixen.

Sé del cert que molts no comprareu aquest discurs, i no és la meva intenció. És normal que hi hagi desconfiança, i la idea de que «tot això són paraules buides per tapar el discurs xenòfob i feixista» la tindreu molts de vosaltres; i ho entenc. «El movimiento se demuestra andando», diuen alguns, i això és el que pretenem fer: moure’ns. Per això us demano una treva. Ara mateix no és moment de baralles entre nosaltres, i menys encara per teories sense fonament. El moviment identitari (almenys al que jo hi formo part i al que aspiro) està canviant i creixent, i en un futur podrem discutir sobre com hem de construir la República Catalana, i ho farem des del diàleg i l’entesa, perquè ja veureu com en temes com la immigració no som tan radicals com ens pinten.
Tinc molt clar que a tot arreu hi ha gent conflictiva, més radical i que no saben posar límits a les seves paraules o actes, però us puc assegurar que els que estem movent tot això intentem asserenar les coses i buscar pactes i enteses. Només demanem una mica de temps i paciència.

senyera,fenix,moviment,identitari,catala,mic,catalunyacatalana,

4 thoughts on “Comunicat Identitari

  1. Totalment D acord amb l escrit són molt bona gent i grans patriotes i el que no en cregui que ho comprovi ell mateix assistint als actes de cada mes

  2. La lluita real no és contra l’Estat Espanyol és contra els agents globalistes que estan destruint la identitat Europea i reemplaçant les cultures i gents Europees, la generacio identitària lluita contra això. Rejecta la degeneració de la societat, rejecta el genocidi de Espanyols, Catalns, Alemanys, Francesos i Europeus en general, rejecta el feminisme la histèria lgbt el communisme. Acaba amb la destrucció de la teva nació acaba amb la destrucció d’Europa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada