Els nostres pronòstics quasi mai fallen, després de l’emotiu homenatge als Germans Badia, la premsa ultra espanyola (ABC,Confidencial,e-notícies, etcètera) torna a difamar contra nosaltres, “extremdreta”, “feixistes”, “militaristes”, l’única cosa certa que diuen és que ens estem consolidant poble a poble com a alternativa a certs polítics catalans de caràcter feble.

L’objectiu d’aquests mitjans de comunicació que treballen juntament amb la fiscalia espanyola és destruir-nos i fer-nos desaparèixer, els missatges que van adreçats cap a nosaltres són plens d’odi cap a la nostra associació cultural i cap al catalanisme històric.

Ara serà el moment de veure els patriotes de veritat, si ens donen suport davant les difamacions cap a nosaltres o es desmarquen per por o per qualsevol altre motiu de caràcter ocult.

Un d’ells es Santiago Espot, nosaltres tant privadament com també com a Moviment Identitari Català (MIC) l’hem donat sempre suport i ens hem posat sempre a la seva disposició, ara ell sembla com si es volgués desmarcar de nosaltres i encara estem esperant unes paraules de suport cap al nostre noble objectiu, que també hauria de ser el seu.

El nacionalisme català ha d’actuar amb unitat i fermesa, hem de tenir clar que el nostre enemic utilitzarà tots els mitjans necessaris per destruir-nos, i també una gran part dels nostres polítics que viuen de la política ens intentaran eliminar, són els mateixos que no reconeixen l’1 d’octubre per
covardia i feblesa.

Per acabar volem donar una forta abrasada als nostres amics del Front Nacional de Catalunya (FNC) de Ripoll. ERC, JxCat i la CUP s’han aliat amb un dels partits de la tirania espanyola, el partit dels Socialistes (PSC), per intentar marginar el FNC amb falses acusacions de feixisme i racisme, la bona gent catalana de Ripoll s’hauria de fer moltes preguntes, el que és segur és que cal una nova política per tirar endavant l’estabilitat de la nació catalana.

Nosaltres com associació cultural (MIC) sempre donarem suport aquells nacionalismes disposats a tot per a defensar la nostra identitat.

Per la Pàtria i la llibertat!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada