Hi ha una conjura a escala mundial per lliurar Europa a l’islam.


De cap manera s’entén si no aquestes allaus de musulmans que en forma d’invasió silenciosa han anat ocupant progressivament la majoria d’estats membres de la Unió. Els països on no hi ha tingut entrada sovint són atacats i titllats de dictadors quan l’únic propòsit és protegir la ciutadania autòctona de fonamentalismes.

Ho pagarem car. Obrir les portes indiscriminadament a certes ideologies de caire fanàtic sovint acaben amb la tan desitjada pau i convivència, ja que on són majoria està comprovat que s’imposen dictatorialment.

Era del tot improbable que això hagués esdevingut sense un propòsit ferm de què succeís.
Per això la necessitat de conjurar-se els qui es creuen amb dret a dirigir el món i les nostres vides.
S’imposen on van i això ja no té aturador perquè no hi ha cap intenció d’aturar-ho.

D’altra banda els mitjans de comunicació estan al servei d’aquesta realitat i la seva missió és afavorir aquesta invasió.

Quan venen 10 o 20 estrangers es poden integrar quan n’arriben els més de 25 milions que s’han escampat per tota Europa ja hem de parlar d’invasió i ocupació del territori.

Molts d’aquells ja ostenten càrrecs. Ara encara una mica moderats llevat d’alguns que ja mostren sense embuts la nova cara dels tirans que ens envaeixen i esperen poder esclafar-nos sota la bota fonamentalista islàmica.

Catalunya és el seu laboratori d’assaig.

Mentre assistim impotents a l’anorreament dels nostres i de la nostra Terra.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada