El multimilionari director de Microsoft Bill Gates, va advertir l’any 2015 que les guerres del futur serien biològiques. Potser no es filtraran mai els possibles orígens intencionats de la pandèmia del COVID-19, però el que sí que es pot confirmar és que no estem preparats per al nou panorama bèl·lic que es dibuixarà a partir d’aquesta pandèmia mundial.


Les fórmules per combatre un atac bacteriològic a Europa han sigut sempre pal·liatives i mai preventives. És a dir, que es confina a la població i es paralitza tota activitat no essencial, mentre està en greu risc la sanitat i economia del/s país/sos afectats. A partir d’aquesta pandèmia, caldrà revisar doncs quines mesures preventives haurem d’adoptar, i això implica parlar del tema prohibit per a les nacions governades per les esquerres globalistes, liberals i socialistes: LA IMMIGRACIÓ.


Si alguna cosa hem de canviar, per prevenir futures pandèmies,és qui entra i qui es queda en un territori delimitat com a nació o país. Mesures com un certificat mèdic emès i aprovat per ambaixades i consolats haurien de ser imprescindibles per entrar en un país, ja sigui dins i fora de territoris comuns com l’europeu Schengen.


– Entre immigració, refugiats, Erasmus i turistes, hem convertit els països en polvorins. Era estrany que tot això no passés abans. Protegir un país no és només aixecar les armes quant fa falta, sinó també assegurar qui entre i surt d’ell, amb garanties pels seus habitants.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada