Daniel Cardona va ser un dirigent històric del nacionalisme català de la primera meitat del segle XX. Va pertànyer a Unió Catalanista, Estat Català, Bandera Negra, Front Nacional de Catalunya i va ser fundador de Nosaltres Sols!

Gran seguidor del model irlandès, va tenir molt clar des del primer moment que Catalunya només podria ser lliure construint una organització armada.
Per nosaltres, ell és totalment el nostre referent, un nacionalista ferm, d’acció directa. La seva ideologia era Catalunya per damunt de tot. Sempre va lluitar per la unitat del nacionalisme català, ell no pensa mai si eres d’esquerres o de dretes, solament pensava com fer possible la plena sobirania de el nostre país.

El pas del temps sempre l’hi ha donat la raó. Només n’hi ha una forma d’aconseguir la llibertat nacional, amb sacrifici i heroisme, amb el cap ben amunt i defensant la República Catalana fins a veure el somni fet realitat. La independència no solament s’ha de proclamar, el més important és saber defensar-la davant els enemics de la Pàtria, que l’únic que volen és la desaparició de la nostra identitat. Si ara els nostres polítics haguessin tingut la intel·ligència i l’orgull patriòtic de Daniel Cardona, haurien lluitat per defensar la república catalana, el que està clar és que molts del “nostres polítics” no tenen la fortalesa necessària per fer front a l’enemic. Potser creien que el poble no hauria defensat la República? I tant que ho hauria fet!, i vàrem perdre l’oportunitat.


Nosaltres seguim l’ideari de Daniel Cardona, Catalunya, Catalunya i Catalunya, sense lluites partidistes, que el que fan és afeblir la nació catalana. Simplement volem la normalitat de la nació, perquè si no hi ha justícia, no hi haurà pau, i si no hi ha llibertat no hi haurà concòrdia.
A Daniel Cardona, sempre el recordarem, i per aquest motiu, com a nacionalistes, tenim l’obligació de seguir el seu missatge. Cada vegada està més clar que sense el nacionalisme no tindrem mai la independència, amb la revolució dels somriures no aconseguirem res, solament humiliació, menyspreu, l’insult o la violència d’una espanya miserable que hi ha segrestat els nostres polítics a l’estranger. Ara és la nostra hora, per la dignitat de Daniel Cardona, fem que el seu missatge arribi a tot el país, la victòria és a tocar, solament hem de despertar l’ànima de els catalans adormits. No veuen que estem en guerra amb espanya?

Avui recordem a un heroi de Catalunya, però no solament hem de retre homenatge un dia a l’any, a partir d’ara hem de fer nacionalisme. Construïm un país amb qui tots hem somniat, sense discrepàncies, sense cap tipus de personalismes, fem de Catalunya una terra pels catalans, i comencem a treballar per la memòria de Daniel Cardona.

Visca la Pàtria i visca la Llibertat!!senyera,fenix,moviment,identitari,catala,mic,catalunyacatalana,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada