Els Països Catalans s’erigeixen orgullosos de resistir a l’imperialisme espanyol i francès. Per això com a moviment identitari condemnem tot acte imperialista de les potències occidentals, realitzats per apropiar-se i controlar les decisions sobre petroli i gas àrab i que alhora ha propiciat la radicalització i l’enfrontament desencadenant fets com l’atemptat terrorista a Barcelona.
L’Islam permet la opressió a la dona i el maltractament animal, assumint el perill que comporta una religió abstracta i de lliure interpretació que en la seva vessant més radical obliga a la Mutilació Genital Femenina, la lapidació de la dona a la xària, matrimonis forçats i altres barbaritats entre les quals la que més ens amenaça és la de combatre als infidels.


El MIC s’oposa plenament al risc d’infecció de la nostra democràcia i de la laïcitat de l’Estat que suposa l’Islam ja que la doctrina no diferencia entre Estat i religió, declarant-nos si s’escau, favorables a la supressió de la llibertat religiosa al nostre territori sempre que qualsevol religió pugui ser interpretada com a violadora de qualsevol article de la DUDH, per sobre dels quals només avantposem el principi de legítima defensa.

L’alternativa multiculturalista de detectar radicalitzacions en col·laboració amb els mateixos musulmans (molts dels quals han estat perseguits per altres branques islàmiques) que és teòricament perfecta resulta a la pràctica insuficient i massa arriscada perquè no podem endevinar el pensament de les persones. Tota precaució és poca.
El MIC culpa al govern espanyol del darrer atemptat de Barcelona per incitar al terrorisme amb la seva política exterior i la venda d’armes a més de les traves ofertes al cos de Mossos d’Esquadra.

senyera,fenix,moviment,identitari,catala,mic,catalunyacatalana,Convidem a la reflexió per acabar amb el bonisme incondicional que farà malbé el país que amb tant d’esforç han creat els nostres ascendents.
Des del MIC, recordem les arrels del nostre poble: La Senyera catalana-quatre dits de sang vessada per Guifré el Pilós en la guerra contra la violéncia sarraina! Honorem la història de Catalunya i defensem el què és nostre.
Visca Catalunya lliure i Catalana!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada