Immigració I nacionalitat

Catalunya

Catalunya, si vol sobreviure com a poble ha d’emprar mesures contundents per regular la immigració. Tot aquest conreu d’idees multi culturalistes, faran trontollar l’estabilitat d’un país, petit, com és Catalunya, són una sentència de mort per la nostra llengua, la nostra cultura, la nostra identitat.
Aquesta fal·lera dels nostres polítics de deixar caure la idea que en una Catalunya independent regularitzarien la situació de molts immigrants, per guanyar vots, regalant passaports a dojo amb la nacionalitat catalana és una barrabassada.
Fixeu-vos el que passa a alguns països d’Europa on el nombre d’immigrants és bastant més gran que el que tenim nosaltres. Ha sortit de mare, se’ls hi escapa de les mans i no té aturador. Als nostres polítics els haguera de servir d’exemple però els manca d’ideals i amor a la Pàtria… Sempre amb el lliri a la mà i una corona de margalides damunt sa testa.
Les condicions per accedir a la nacionalitat catalana haurien de ser molt estrictes. La llengua, en primer lloc, imprescindible, disposar dels medis suficients per poder demostrar que no venen ací a viure de les ajudes socials ( el “proveïdor” hauria de ser el país d’origen) demostrar que tenen un lloc per viure i un treball, serien mesures cabdals.
Si Catalunya con Estat té necessitat de mà d’obra immigrant de manera puntual, primer els de casa que tenim un munt de gent aturada i molt ben preparada, iniciar un programa per seleccionar els candidats més adients perquè facin la feina que els hi toqui i un cop hagin acabat la feina, se’ls retorna al seu país (pagar una pensió arribat el moment seria adient).
Tota persona que entren il·legalment a Catalunya, seria deportada “ipso e facto” al seu país. Res d’omplir presons ni centres tipus Cie, són una despesa molt gran que surt de la butxaca de tots els catalans, de tots nosaltres.
Si hem d’ajudar, ajudem però al país d’origen, per exemple caravanes d’aliments, donar els coneixements necessaris perquè puguin fer créixer la seva economia, etcètera. No vulguem ajudar als de fora si tenim un pilot de gent que ho passa magre. Primer els de casa! La conseqüència és un xoc de cultures i una radicalització social
Quina manca d’ideals, quina poca estima tenen a la seva Pàtria aquesta colla de galifardeus que tenim al Govern. Em demostra que no tenen cura de la seva identitat, d’ésser catalans.

Última hora
Aquests darrers dies s’han produït diverses detencions arreu de Catalunya de radicals islamistes, per sort les nostres forces de seguretat estan a l’aguait. Aquest són els resultats de tanta permissivitat i tant bonisme.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada