Quan hom no es desplaça per pròpia voluntat i t’animen a fer-ho, ja sigui amb subvencions, amb falses promeses o amb un humanisme hipòcrita que pretén l’esclavatge d’ells i, de retruc, el nostre, no s’hauria de parlar mai, mai, d’immigració! O és COLONITZACIÓ o bé tràfic d’esclaus!

L’immigrat és un tipus que s’encara a l’amo i es desarrela a consciència. Sabent que talla amarres.

I allà on va no espera que li regalin res, ni tampoc ho vol. Valora massa la seva independència com per deixar-se comprar.

És justament per això que abandona les terres dels seus avantpassats, car allà també podria viure llepant el cul a l’amo!

S’utilitza el terme immigrat, per a la delinqüència importada, pel tràfic d’esclaus, pels colonitzadors, pels terroristes al servei d’un estat més TERRORISTA encara!

Tot, es fica al mateix sac i això és una injustícia de l’alçada d’un campanar! Cada cosa pel seu nom.

És més, en no destriar bé els conceptes, se’ns titlla de racistes. Quan els catalans no ho som pas de racistes. Ara bé, som en contra de la injustícia que suposa tenir tota una colla de gent a casa nostra que no els pots donar feina quan els teus propis fills han de marxar. Som en contra de fer viciosos regalant-los el peix perquè va contra la nostra mentalitat i cultura. Tenim experiència en el tema i l’estat ecs-panyol n’és un exemple. Som en contra perquè s’utilitza a aquestes persones per a camuflar el genocidi que, adés i ara, s’està perpetrant contra Catalunya, ja que els integren amb la lengua del IMPERIO. Som en contra per moltes raons i amb arguments i, això sol, ja acredita que no és racisme. El racista és un animal institiu!

Encarna Parreño

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada