L’assumpte dels MENAS és la punta de l’Iceberg de qui els botiflers ens estan fent, una forma implacable de desestabilitzar-nos aprofitant les nostres febleses. La societat espanyola és hereva del franquisme i els anteriors cops d’Estat militars dels segles anteriors, i per molt que històricament han intentat amagar-ho, la realitat és que el feixisme ha perdurat en la mateixa freqüència l’imperialisme castellà. I per molts o nuls esforços que hagin fet per erradicar-los, segueixen allà.

En primera instància és important no barrejar feixisme i racisme o xenofòbia, el primer és una estructura mental classista de supremacisme de la raça pròpia i la segona són simples prejudicis. Paral·lelament l’altra meitat del país és teòricament antifeixista i fa tot el contrari del que farien els feixistes per ridícul que pugui semblar, si ells són uns racistes, nosaltres volem acollir, i que vingui tot déu, que serà benvingut.

No cal ser catedràtics per adonar-se de la terrible feblesa que això comporta i els nostres ocupants són feixistes, però no imbècils. Saben perfectament que aquesta dèria de fer tot el contrari que fan ells ens posa en una situació vulnerable només que ells proposin quelcom raonable. De manera que des de fa un parell d’anys multipliquen per 10 l’arribada de menors magrebins no acompanyats a Catalunya.

De debò algú pensa que aquest increment d’arribades de MENAS s’ha multiplicat amb la mateixa proporció a la resta d’espanya? El que passa és que cap polític pot sortir ara i dir que no els volem, perquè som molt antifeixistes i els que no els volen són els feixistes. Quin és el següent pas? Ja ens estan muntant l’Ulster que ens prometia el tap de basa del Jordi Canyas i ho estan fent perquè nosaltres els hi hem demanat. Recordem que la DGAIA depèn de la generalitat i clar… La culpa és també seva.

A això cal sumar-li la línia de proteccionisme del colon espanyol que ha imposat ERC, que a la mínima que algú se surt del test i diu alguna cosa, a qui detenen és als nostres, perquè “som gent de pau” i “ni un paper a terra”. De manera que les hòsties vénen de tots cantons, i anirà a més. Cada cop els dubtosos començaran a dir allà de què ja n’hi ha prou de parlar d’independència i de no resoldre els problemes de casa. La solució és senzilla i de molt difícil aplicació, perquè qui mana és qui mana, i estan massa subjectes a la realitat política de no perdre votants i no en la realitat social de resoldre problemes.

Mentre nosaltres no fem res per evitar-ho, ells seguiran usant la mateixa tàctica i si a sobre som tant carallots de dir que “volem acollir” espanya mata 2 ocells d’un tret, ens els engega a nosaltres i els bloqueja a espanya. La solució implica tornar-los nosaltres el fill de putisme i passar la patata calenta d’aquests nois, a ser possible cap Alemanya. Només això ja evitaria que espanya els enviés, perquè clar, Alemanya s’emprenya.

La manera d’eliminar el feixisme de Catalunya no és pas anant a Madrid amb 15 diputats a votar a favor del PSOE, la manera és expulsant Espanya de Catalunya. Són ells els feixistes! Si ens re-catalanitzem, desapareixerà del tot. Això comença radicalment per una defensa brutal de la llengua. Som catalans i exigim català, a tot arreu i en tot moment. I el castellà que el parlin allà on hi hagi demanda.

Escola en castellà? Caste què? Si vols castellà a la privada, com el col·legi francès o l’anglès o l’alemany, si n’hi ha prou demanda, tindràs places si no els col·legis de castellà tancaran, et fots. I així amb tot, feria d’abril? Feria de què? No és a setmana santa, doncs, au! Pilles el cotxe i cap a Sevilla falta gent. Aquí no en fem d’això. Pregunteu-li als espanyols que en pensen que a l’escola es donin classes en francès o àrab perquè els immigrants d’aquells terres se sentin integrats? Pregunteu-li a Esquerra que en pensa, vejam que us diu que tothom faci classes en àrab.

Aquí no es tracta de veure quina llengua és millor, quina cultura és millor, quina societat és millor, es tracta de què nosaltres tenim la nostra i ens agrada i per tant no podem acceptar que ens la prenguin per posar-nos una altra. El que no podem fer de cap manera és plantejar polítiques que vagin just en la direcció oposada. I anar posant l’altra galta al colonitzador és el pitjor dels errors. Molt de compte amb el que estan fent els nostres polítics, perquè per electoralisme estan avalant aquesta guerra subterrània que ens estan fent i això generarà molt descontent. I si no fem res per evitar-ho, ens trobarem que els catalans estarem parlant de feixisme i antifeixisme en comptes de com arreglar un problema que ens ve imposat de fora i que ningú vol afrontar perquè fa lleig parlar-ne.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada