Fins avui no gaires ciutadans havíem votat al Parlament Europeu. Però des que es van presentar els líders catalans a l’exili vam fer balançada.
I oh! Quina fora la nostra sorpresa quan uns “seguratas” de Discoteca de barri els hi van impedir l’entrada.

Tals irregularitats i atropello als drets fonamentals de més d’un milió de votants semblava impossible.
Però aquesta és avui Europa: vella, decadent i degenerada, sense cap més principi que el mercantilisme que la domina i un capitalisme rabiós que és capaç d’esclafar als pobles: encara tenim present Grècia, encara que ja ningú en parla.

Trobo que estem mantenint un Parlament que si no dóna entrada a diputats electes no tenim per què contribuir al seu manteniment. Aquest mamut en què s’ha convertit un Ens de dubtosa objectivitat que només funciona al servei del capital i d’obscurs interessos.
Europa en mans de quatre galifardeus del grup del PP? En mans de la Inquisició Castellana (la pitjor de totes?

Per què hem de mantenir tanta sangonera que alhora de la veritat no respecte més d’un milió de vots i que possiblement aquests haurien estat molts més si no haguessin fet trampes o amagat paperetes.
Li diuen Unió Europea per què dir-li IV REICH sonaria massa fort oi? Ens hem conegut i NO ENS AGRADES GENS.

Unió Europea. Quin nom tan pompós per uns individus que han pujat gràcies a sobres repartits i altres tripijocs de dubtosa legalitat (això ho sap fer bé Espanya).
Unió Europea: has estat una estafa i un llast per a tots nosaltres. Resultes molt cara de mantenir pel que rebem a canvi…
I dic Unió, perquè fora d’aquesta Unió putrefacta hi ha pobles que sí que són europeus i encara no han estat contaminats, potser perquè no han volgut pertànyer a aquest podrimener que avui es coneix com a Unió Europea.

Una Unió on s’ha segrestat el Dret i la Justícia NO LA VOLEM NI ENS INTERESSA.
Volem formar part d’una unió de pobles lliures i no condicionats pels Bildelberg de torn, ni per la banca, les multinacionals armamentístiques o farmacèutiques. Ja ens heu colat massa gols perquè no sentim de lluny la ferum de femer que surt de les vostres tan secretes reunions.
Unió Europea sou la estafa més gran que han patit els pobles des de la Segona Guerra Mundial.

Fora tots vosaltres de les nostres vides, perquè si no serviu als pobles, no té cap sentit que us seguim mantenint.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada