Ara m’he trobat amb un nou insult contra els catalans:


SER IDENTITARI

És curiós que el document que ens identifica: lloc de naixement, sexe, lloc de residència, any de naixement se li diu precisament DOCUMENT NACIONAL D’IDENTITAT.

I ara resulta que ser identitari és quelcom així com ser racista o nazi, que ve a ser el mateix però amb connotacions polítiques.

Qualsevol ésser humà té una identitat.
Fins i tot els nens abandonats a qualsevol orfenat malden per tenir-ne una com més aviat millor, recordem com volien treure’s del damunt el cognom Expósito del seu D.N.I no fa gaires anys.

ES un mal voler tenir identitat?
NO, MAI

Perquè la IDENTITAT és necessària. Qui som, d’on venim, les nostres arrels…

S’està contaminant el llenguatge fent que paraules del tot innocents semblin insults utilitzats per coartar les nostres expressions i de forma intimidatòria…

Des que naixem tenim una identitat, fet prou evident. Seria com renegar d’haver nascut, i quan naixem ho fem en determinada família, en un lloc, en un determinat mes i any…

Hi ha gent que ha volgut una determinada nacionalitat sigui americana, espanyola o sueca i mai renunciaran a ella perquè forma part de la seva identitat.

Però n’hi ha prou perquè hom se senti català, perquè alguns t’ataquin i fins i tot ho utilitzin com insult dient que som identitaris.

Fins a quin nivell d’imbecil·litat hem arribat perquè qualsevol signe d’identitat CATALANA, perquè és l’única que està PROHIBIDA, sigui anomenada amb tot cinisme com a nazi?

Hi ha qui se sent andalús o gallec o murcià i mai ningú els insulta dient-los nazis o racistes. Però tu dius que et sents català amb tot el que això implica i aleshores et titllen de nazi.

Tenim unes arrels i una història que sovint ens han negat i combatut, pel sol fet de ser catalans.

Qui són aleshores els racistes contra Catalunya i els catalans?

Qui són els que ens neguen la nostra IDENTITAT,
Pel sol fet de ser catalans i no voler renunciar al nostre tresor més preuat.

El món n’és ple de gent desarrelada però fins i tot els andalusos que fa anys i panys que viuen entre nosaltres celebren la “Feria de Abril” i mai han volgut renunciar a la seva identitat andalusa. I aquests són nazis? O sí?

Per què doncs, quan es tracta de catalans és un raser diferent?

Hi ha molta maldat en aquests mots utilitzats com insults quan es tracta de la identitat catalana.

I ara en el súmmum de l’estupidesa resulta que el Moviment Identari Català ens titllen de racistes pel sol fet de voler conservar la nostra IDENTITAT.

Doncs bé, n’hi ha per enviar una pila de gent a estudi perquè tornin a revisar el significat de les paraules. És clar que alguns obsessos, n’hi ha per enviar-los directament al frenopàtic.

El que a molts catalans ens fa nosa, molta nosa i fàstic és portar a la butxaca un D.N.I. on posa nacionalitat espanyola. Voleu una pitjor imposició racista i xenòfoba que obligar a tot un poble a dur una identitat que no és la seva?

És un dels greuges pitjors contra els catalans i la Nació Catalana.
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada