Nou atac del govern espanyol cap a Catalunya.

Avui divendres 16 de Febrer Méndez de Vigo (una de les mans executores del cop d’estat del 155) ha explicat la intenció del seu govern d’anar eliminant la llengua catalana de les escoles afavorint l’escolarització de nous alumnes en la llengua castellana, no ha volgut explicar com ho faran però el que si aferma és que “ho faran sens dubte”.

Tot apunta al fet que l’estratègia que utilitzaran per afavorir la imposició del castellà serà per la força (com fa tot el govern d’espanya), ja que quan un periodista ha fet referència a l’opció de l’escolarització en castellà mitjançant una casella ell l’ha interromput i l’hi ha contestat que ell no havia dit res de cap casella. Això vol dir que de manera encoberta volen introduir la llengua castellana com principal i única per a tots els alumnes, ja que volen aplicar aquesta reforma de manera col·lectiva i no individual.
Segons aquests plantejaments si el 99% dels alumnes volen aprendre en català i només l’1% vol fer-ho en castellà TOTS els alumnes seran obligats a aprendre en castellà.
Injustícia rere injustícia…

senyera,fenix,moviment,identitari,catala,mic,catalunyacatalana,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada