HO TORNAREM A FER???


De debò? Ho tornareu a fer? El què? Tornareu a desertar? A deixar el poble amb el cul enlaire? A suspendre una república MAI PROCLAMADA? Fugint uns cap a Brussel·les deixant la feina sense fer i altres entregant-se ignominiosament a l’enemic acotxant el cap i reconeixent la seva potestat damunt seu? Després de signar un document que no tenia res a veure amb la tan trompetejada DUI i rifant-se al poble català?


Ens tornareu a mentir, enganyar i burlar-vos de la bona fe del poble català? Això és el que tornareu a fer? Perquè per aquest viatge ja no us necessitem. No volem que ho feu un altra vegada. Amb una n’hem tingut ben bé prou. Ens heu estafat, enganyat i passat pel damunt del manament del poble de l’U d’octubre.


Érem imbatibles. El poble català no ens va derrotar Madrid. Ens vàreu derrotar la classe política catalana. VOSALTRES els que consideràvem nostres.


Nosaltres no ens hem sentit derrotats per Madrid. Encara busquen les urnes… Nosaltres vàrem ser derrotats, traïts i enganyats per una classe política de covards i vividors que us heu dedicat a la política com un modus vivendi però mai com un servei al poble català . I ara, cínicament ens amenaceu que ho tornareu a fer? Enganyar? Trair? Mentir?


Però si el tan sublimat Oriol Junqueras no tenia preparat res del que se li havia encomanat i damunt, en la trista farsa d’un judici us hi heu prestat reconeixent a l’amo espanyol? Quan us havíeu d’haver negat a col·laborar amb aquells inquisidors i a qui amb aquesta covarda actitud vostra els hi reconeixeu intrínsecament la seva potestat damunt vostre?


No. A mi i als catalans que encara queden amb criteri propi i que no es deixen manipular, ni ens representeu ni ens podeu ensarronar altre volta. Ja trobarem qui ens representi amb dignitat, coratge i valentia. Virtuts que vosaltres ignoreu què són.


Per poc que puguem, vosaltres no tornareu a fer res. NO necessitem més farsants ni més comèdies. Farts de paraules enginyoses per desviar-nos de l’autèntic camí. Farts d’enganys i mentides, No volem que vosaltres seguiu enganyant al poble. Perquè és ben cert que ho tornaríeu a fer i és el que no volem: que ens torneu a enredar, a burlar-vos de nosaltres i de fugir o entregar-vos miserablement actuant amb mesquinesa i només vetllant pels vostres interessos i cadires. És vergonyós l’espectacle que heu ofert barallant-vos per les poltrones i fent de llepaculs del gobierno de Madrid.


No ens representeu i no volem que ho torneu a fer. Cansats de paraules, Volem fets i vosaltres no els portareu a terme.
Ho heu demostrat deixant passar una oportunitat única a la nostra vida. Perquè gràcies a la vostra miserable actuació alguns de nosaltres ja no veuran la tan desitjada independència.


Noves veus s’aixequen per alliberar la nostra nació. I no hi poden entrar covards, vividors o pitjor: Traïdors. EL POBLE CATALÀ es mereix líders que el representin i els respectin i no els que fins avui ens han defraudat en les nostres legítimes esperances.


Sabem que sou els primers que ens posareu tota mena d’esculls i pals a les rodes per tal de no perdre les vostres prebendes.


Som fidels a la Nació Catalana.


Per ella, pels nostres fills i néts i d’altres que vindran.


VISCA CATALUNYA LLIURE !!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada