Des del Moviment Identitari Català veiem preocupant la generalització d’atemptats islamistes amb ganivet cada cop més freqüents a la nostra terra: Un musulmà algerià va accedir a una comissaria dels mossos, al crit d’Al·là és gran, disposat a matar als agents de servei.

 

 

Importants periodistes i representants de la CUP es van dedicar a criticar l’actuació policial i titllar-la d'”execucions extrajudicials”, explícit, recordem, de Carles Riera.

Per sort, la consciència de l’opinió pública està canviant. La majoria dels catalans ha començat a assimilar l’aniquilació de l’agressor terrorista com a la millor opció davant els atacs islamistes. Catalunya és ja una societat que obre els ulls sobre l’actual crisi a què ens avoquen els polítics i mitjans.

Un enorme percentatge de la població catalana s’ha vist obligada a menysprear, si menys no rebutjar un col·lectiu musulmà i africà que abans veien com a amic i inofensiu per la nostra convivència.

Per desgràcia, hi hauran més atemptats terroristes islàmics perpetrats per fanàtics musulmans i més catalans seran ferits, traumatitzats o inclús morts perquè la nostra societat assoleixi la completa consciència sobre l’amenaça que suposen els immigrants de països africans o orientals àrabs.

El M.I.C. representa aquesta consciència civil. Som nacionalistes catalans, disposats a defensar una immigració controlada, sana i responsable pel nostre poble. És per això que la independència és l’únic camí que té la nostra identitat per sobreviure davant d’aquesta amenaça terrorista forana. Només ens queda que Catalunya esdevingui una nació sobirana i tenir competències territorials plenes per a controlar qui viu entre nosaltres.

senyera,fenix,moviment,identitari,catala,mic,catalunyacatalana,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada