Ara que se n’adonen que el problema ja està a dins i que és incontrolable. Que aquests nois després dels 18 anys no trobaran feina i que la majoria fotran el camp cap al nord o delinquiran (quin negoci, per cert) es pregunten: com ho arreglem? Fàcil, posem més diners i problema solucionat, almenys no robaran, deuen pensar.

Doncs res més lluny de la realitat, són tan inconscients que així encara provocaran més efecte crida, i alhora encara donaran més motius al govern espanyol per seguir-los enviant cap aquí amb el seu afany desestabilitzador i descatalanitzador. Així doncs, dels ja 10.000 MENAs que tenim escampats pel territori, a partir d’ara qualsevol jove que arribi a Catalunya des de qualsevol racó de món tindrà una pagueta fins als 23 anys, l’única cosa que haurà de fer per obtenir-la és estar vivint de gorra durant un any en un centre. La Generalitat ja té planificades partides per obrir més centres.


Perquè, donar ajudes als joves catalans per emancipar-se o procrear sembla que no entra en els seus plans – tot i ser el país amb la natalitat més baixa del món. Tampoc donar ajudes als pensionistes o a la gent gran que no arriba a final de mes. Tampoc no posen un duro per aplacar l’escandalós augment de la delinqüència arreu del país, on la gent ja forma patrulles de carrer per defensar-se. Els nostres polítics sembla que tot això no va amb ells, la seva realitat és una altra.


Amb una cosa tenien raó quan deien allò de què calia fer un govern efectiu, i tant!, efectiu amb els de fora, els de casa que s’espavilin. A més són tan rucs que ens segueixen votant deuen pensar…


Realment el ciutadà català mitjà ha tocat fons – jo crec que és perquè amb tant de discurs llirista fet servir durant el procés, que si som gent de pau, que això va de democràcia, que si tombar el règim del 78, que si república, etc. ens ha deixat a tots lobotomitzats i desnacionalitzats. I tot això ha provocat que hàgim deixat el govern en mans de gent que es fa dir d’esquerres o de dretes, però que no són ni la meitat de patriotes que eren els partits catalans del segle passat. És més, són tot el contrari, tant liberalistes i globalitzadors com les grans empreses mundials que saquegen el món, els animals o les persones. I encara és pitjor, tot això ho fan sense encara tenir un estat, o sigui sense tenir les eines per controlar la nostra sobirania i recursos. Jo no vull ser alarmista, però em costa de creure que hi hagi una nació en el món que s’estigui autodestruint d’aquesta manera tan irresponsable.

Sincerament, o arriba un Partit Nacionalista Català al Parlament aviat o els catalans aviat serem arraconats com els indis a Amèrica i formant part d’una terra que ja haurà perdut tota la seva essència.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada