Racistes!

El passat 12 de novembre de 2018 la policia local de Santa Coloma de Gramenet va detenir a 15 joves de nacionalitat marroquina per haver realitzat tocaments a una jove i apunyalar a la seva parella a la sortida de l’estació de metro de Can Peixauet.

Tenim antecedents propers, com és el cas de la Manada a Pamplona on un grup d’espanyols va realitzar pràctiques semblants al cas de Santa Coloma de Gramenet. En aquest cas darrerament esmenat (cas la Manada), es van produir grans manifestacions en contra dels fets arreu de tot l’Estat Espanyol i també a Catalunya. En canvi, en els fets succeïts a Santa Coloma de Gramenet no s’ha vist cap manifestació en contra de la violació més enllà d’una petita concentració en contra dels fets davant de l’ajuntament del municipi. Per part de l’esquerra el tema s’ha silenciat. Fins i tot els mitjans catalans com TV3 han silenciat els fets i han encobert part de la informació per no dir la nacionalitat dels agressors. Sembla que depenent del color de pell i l’origen dels agressors, per als progressistes, uns mateixos fets poden tenir diferent importància.

Des del M.I.C condemnem qualsevol mena de violació, sigui perpetrada per un Espanyol, Marroquí o Català. Creiem que el migracionisme, el tema dels menors no acompanyats, etc. han de ser temes posats a l’agenda política i entrar dintre del debat polític sense que titllin de racistes i feixistes a qui creiem que el migracionisme és un perill i ha d’estar controlat.

El tema dels menors no acompanyats se silencia, però existeix. Cal dir-ne la nacionalitat perquè que jo recordi els catalans no anem en manades abraonant-nos sobre les dones i apunyalant xicots pel carrer.

A Catalunya s’està estenent aquesta ideologia quee s’anomena immigracionisme. Aquesta ideologia consisteix en la creença que l’arribada incontrolada i creixent d’estrangers a un país és per ser, positiva. Aquesta ideologia s’està desplegant degut en gran part a la desinformació, i des del M.I.C busquem conscienciar a la gent de les problemàtiques que la immigració massiva comporta. Sóc de Barcelona i ja em sento estranger a casa meva.

El debat sobre la immigració s’ha de tenir, especialment per evitar caure en maniqueismes i els extrems de xenofília o xenofòbia. Catalunya és un dels països amb més immigració en relació a la població total i n’hem de ser conscients de les conseqüències que això pot tenir, per a poder crear una consciència política sòlida en conseqüència.

Des del M.I.C creiem que cal una regulació de la immigració massiva i acabar amb la immigració il·legal per a preservar els trets característics de la nostra cultura i identitat, alhora que per a ajudar a mantenir que el nostre país sigui sostenible i que casos com els de Santa Coloma de Gramenet no es tornin a repetir.

One thought on “Racistes a la Catalunya occidental

  1. EStoy de acuerdo con este escrito en su totalidad. Cuando hablan de recismo no se equivocan, el racismo es contra los catalanes que nacimos, trabajamos, cotizamos a la SS y vivimos en Cataluña. Es lo sentimos la mayoría.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada