L’associació cultural MIC, casa comuna dels identitaris al nostre país, felicita efusivament les formacions FNC i AC, tot contemplant els resultats que han obtingut en les darreres eleccions municipals. El segrest dels anhels independentistes per part del progressisme anticatalà ha contribuït a una resposta incipient contra aquella endofòbia la qual impregna l’acció del govern colonial. Així, els identitaris entenem aquests resultats electorals, humils però sense precedents, com a símptoma d’un deteriorament del discurs neomarxista que durant massa temps ha relegat Catalunya i els catalans a l’estatus de mers instruments en una lluita global dirigida pels guardians semidivins de la justícia social. Celebrem, doncs, un desenvolupament dels esdeveniments el qual capim que és indicador del progressiu alçament de nostre país; cada cop més conscient de la inutilitat de fer política justificant perpetuament la pròpia existència.

El MIC du anys criticant ferotgement les crides sectàries a la unió dels patriotes, així com tractant de fer avenir les formacions que els representen per fundar un espai comú realista, on cadascú pugui conservar llur organització; tal enfocament és l’única via efectiva per integrar les tant divergents sensibilitats existents i diluir els personalismes. En aquest sentit, no hem dubtat a l’hora de crear una opció política específicament ideada per fer ressonar la veu de l’identitarisme a la palestra nacionalista. Volem honrar, així, també, el nostre partit; tot i els entrebancs, RNC ha pogut assolir el seu objectiu de presentar una llista municipal d’aprenentatge. Si bé aquest experiment havia d’haver lloc a Cornudella de Montsant, vàrem recomanar a l’alcaldable que retirés la candidatura a causa d’amenaces greus vers la seva persona. Tot i això, en un esforç de darrera hora, RNC va poder fer el seu aprenentatge a través de la materialització d’una llista, a Ripollet. Si bé hom ha de reconèixer que la nostra opció política encara ha de millorar i de madurar en molts aspectes, no podem sinó celebrar el compromís i la germanor els quals han fet possible, finalment, l’assoliment de l’objectiu.

Havent superat els obstacles i tot contemplant un panorama inèdit i engrescador, l’associació MIC continuarà recorrent Catalunya per divulgar aquella història i aquella cultura les quals ens fan catalans; sense por de dar la mà a la resta de patriotes i sense témer haver de caminar nosaltres sols.

Visca Catalunya!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.