Pàtria i herois.

Com els d’abans, disposats a un gran sacrifici, a lluitar per la identitat i la llibertat de Catalunya no culs de cafè com els que tenim avui al govern i que romanen escarxofats a la seva poltrona. Gent que la seva fita no sigui omplir-se la butxaca i conxorxar-se amb l’enemic, aquest enemic que vol fer-nos desaparèixer i engolir-nos com a poble, talment com ells.
Ens calen herois.

Llibertat

Una llibertat que s’utilitzi contra la manera d’ésser d’un poble, destruint les institucions que el poble ha creat, tampoc és la nostra llibertat. Catalanisme vol dir, llibertat per a tots els catalans i respecte a la llibertat dels altres pobles.

Ens calen herois que facin realitat el somni de molts catalans, la independència. Els vàrem votar i de moment el que hem aconseguit és perdre un temps molt preuat.
Tant costa lluitar per la llibertat de la teva terra?, per la teva gent, per la teva llengua, per la teva identitat? Pel que veiem passat un munt de mesos és que no els interessa gens ni mica, ens volen sotmesos, una província més.
Ens calen herois que donin un cop de puny damunt la taula i diguin: ja n’hi ha prou! Homes amb dignitat al servei de i per Catalunya, sense complicacions ni maniobres que enterboleixin la seva actuació.
Ens calen herois on l’ideal sigui Catalunya. On l’ideal sigui l’alliberament de la Pàtria.
Ens calen herois com Cardona, Dencàs, Xammar i Badia.
Ens calen herois.