Prou de tractar d’immigrats aquells que vénen a COLONITZAR! Ni fluxos migratoris, ni hòsties!

Un immigrat no ve a demanar caritat, ni subvencions, ni a viure a la sopa boba! Vàrem venir a guanyar-nos la vida honradament, abans que llepar el cul al cacic de torn!

No venim destinats per ecs-panya, amb feina, cases i despeses pagades, com els COLONITZADORS i amb la missió d’imposar que “estamos en ecs-panya”! Tot el contrari, ens arrelem i plantem cara als COLONITZADORS!

No venim destinats per ecs-panya, amb feina, cases i despeses pagades, com els COLONITZADORS i amb la missió d’imposar que “estamos en ecs-panya”! Tot el contrari, ens arrelem i plantem cara als COLONITZADORS!Si l’immigrat no s’ha integrat més és perquè els catalans de soc-arrel, convençuts i dirigits, per uns INÚTILS que els varen fer creure, eren més cultes i educats si ens enraonaven en la lengua del imperio! Així, manifestaven el seu complex de superioritat tractant-nos com uns perfectes incapaços d’aprendre la seva llengua.

D’aquesta manera el pujolisme, podia vendre la fal·làcia que la convivència era perfecte a Catalunya! I, així, evitava l’enfrontament entre catalans i colonitzadors, car sempre baixaven del ruc els mateixos. Entretant, els pagava als colonitzadors, amb els nostres diners, les “ferias de abril” que, aquests mitjans “subvencionats”, com els moros i d’altres, repetien sense envermellir-se la MENTIDA que visitaven 3 milions d’immigrats!

Les manifestacions de l’11 de setembre han posat en evidència la magnitud de la FAL·LÀCIA!

Amb tot, una gent que pot arribar a Catalunya i construir mesquites, o instal·lar negocis només arribar, que no diguin que és immigració!

I no sou només el 30%, perquè a banda dels descendents de Guifré el Pilós, som molts els que ens hem guanyat el dret d’ésser catalans, perquè malgrat tenir cognoms estrangers defensem Catalunya amb la radicalitat d’un general Moragues!

Encarna Parreño

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.