Ben acollits a Moviment Identitari Català

 

Moviment Identitari Català és una associació sense ànim de lucre constituïda el 27 de novembre de 2017. Tenim l’origen, sense trencament de continuïtat, en el grup de persones que s’aplegaren l’any 2014.

La finalitat i objectiu de l’associació és de recuperar i retre homenatge a fets, homes i dones a vegades tan oblidats per les institucions governamental i associacions mal anomenades “catalanistes” i recuperar l’ús de la nostra llengua tan malmesa a hores d’ara.

Els nacionalistes lluitem per una Catalunya catalana, perquè les ajudes socials siguin pels catalans, per una regularització de la immigració i sobretot, com deia el gran Cardona a “La batalla” (dècada de 1920) veure desaparèixer “aquest esperit castellà tan a la vora nostra! Tan agafat amb nosaltres! És la paparra fastigosa de cada dia, de sempre!”

Sortim a la palestra per reprendre aquell camí iniciat per Nosaltres Sols!, en els anys 1920-1930, el qual considerem avui abandonat totalment pels capdavanters de la política catalana.

Catalans! Joventut de Catalunya! El Moviment Identitari Català desplega al vent la seva bandera, l’Au Fènix, que simbolitza el renaixement de la nostra causa, per una Catalunya lliure i Catalana.

PER UNA CATALUNYA LLIURE I CATALANA!
senyera,fenix,moviment,identitari,catala,mic,catalunyacatalana,