Van blanquejar el feixisme no fent la RUPTURA POLÍTICA a la mort d’aquell nazi! Van acceptar la tifa de monarquia que imposà aquell nazi, assassí i sanguinari fent-ho passar com una democràcia! I tot déu porta 40 anys votant en aquest feixisme infecte perquè havíem de tenir paciència, perquè estaven fent pedagogia política i perquè duien rocs a la faixa i, ara, diuen que ha aparegut el feixisme? Què era Felipe González sinó cap de centúria de Falange? I el PP d’on sortien? Això sí, els boigs, els feixistes i els sectaris érem aquells que combatíem tanta mentida i tanta covardia! Bo i començant pel meu mestre Carles M. Espinalt! Encara recordo com si fos avui, la filípica que vaig tenir amb aquest Bassas a Catalunya ràdio, perquè ens va tractar de secta i de feixistes per boca de l’empar moliner (una més). I no ens donà el dret a rèplica. Cobraven del règim pujolista que ja s’ha vist que només estava al servei del Borbó, deixeble d’aquell nazi sanguinari.

Això que passa ara, l’heu estat amamantant entre tots fa més de 40 anys, amb la vostra covardia, el vostre silenci còmplice i el vostre somriure, car estàveu combatent als independentistes!!! Aquells, que -segons vosaltres- posàvem en perill la vostra menjadora i el vostre benestar particular! I, ara, els demòcrates, sou vosaltres Bassas? Simplement perquè no sou violents com els vostres amos? Això, és ser un ESCLAU, no pas demòcrata! En aquest país i sota l’empara d’una dictadura nazi de 80 anys no hi ha polítics demòcrates, potser 2 o 3, a tot estirar i la prova es va fer l’1-O, on ningú va tenir, per dir-ho suaument, els trons d’acomplir el mandat d’un PLEBISCIT guanyat per majoria i democràticament contra tot pronòstic.

Encara no hem entès, malgrat que ens ho han repetit per activa i per passiva, “que l’estat és d’ells”!!! Què coi fem a casa del veí provant de fer-los com nosaltres? Tot el que no sigui INDEPENDÈNCIA, ÉS IMPERIALISME CATALÀ!A mi, poc m’importa com siguin aquests castellans, mentre no es fiquin a casa meva! Per què, doncs, he d’anar jo a la seva a dir-los com han de ser i què han de fer?Aquesta és l’autèntica bogeria dels Cambó, dels Vicens Vives i dels Pujol, és a dir, dels esclaus! Encaparrats a canviar-los per comptes de fer la INDEPENDÈNCIA!

Encarna Parreño


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada