DIADA DEL SOLDAT CATALÀ-II

Commemorem la victòria de les tropes catalanes enfront del rei Felip IV a la coneguda batalla de Montjuïc l’any 1641.

També volem recordar tots aquells patriotes que han deixat la seva vida per la defensa de la nostra llibertat.

Parlem de present i de futur, Catalunya viu dies històrics, el passat 1 d’octubre van votar en referèndum i van obtenir una doble victòria, la primera la vam aconseguir votant enfront una policia estrangera que va utilitzar la violència contra el nostre estimat poble i també vam aconseguir la victòria en nombre de vots a favor de la República Catalana, més tard es va proclamar i el poble pacíficament va sortir al carrer a celebrar la República, però no es va voler defensar, els nostres polítics van marxar a l’exili i altres van ser empresonats pel fet de simplement defensar la Democràcia. El nostre govern no volia vessar sang catalana per defensar la Independència de Catalunya i, vam ser humiliats, perseguits pel simple fet de ser catalans, ens van obligar anar a unes eleccions autonòmiques el 21 de desembre, unes eleccions que van tornar a guanyar a pesar de l’extrema manipulació espanyola, tant de mitjans de comunicació estrangers com de mitjans botiflers de la nostra terra.


Ara toca defensar la República Catalana com a soldats; està molt clar que si volem defensar la nostra sobirania, ho haurem de fer amb sacrifici i fermesa, ara tenim legitimitat, hem guanyat i cal que els nostres polítics siguin valents i facin política nacionalista.
Nosaltres des del Moviment Identitari Català ho tenim clar, sense sacrifici no serem mai independents, qui de nosaltres no ha somniat mai a la victòria?
Joves patriotes i joves d’esperit sortim al carrer amb les botes militars i amb el fusell preparat amb la senyera i la creu de Sant Jordi d’estendard, per la defensa de la República Catalana, lluitant com a germans sense pensar en la ideologia dels nostres companys, solament pensant amb Catalunya per fer fora l’enemic de la nostra Pàtria, un enemic que ens vols exterminar, però tranquils, el dia que tots hem somniat arribarà.
Som els fills dels Germans Badia, de Daniel Cardona, de Batista i Roca i Francesc Macià, i tenim clar que solament amb el sacrifici s’aconseguirà el somni de la llibertat, demanem al jovent que es prepari, l’hora de la veritat és a tocar, i nosaltres , Moviment Identitari Català, sempre estarem a primera línia de combat.
Avui recordem el dia del Soldat Català, tenim present els dies que vivim i demanem al nostre govern no solament la valentia necessària sinó també la dignitat.
Si volem ser lliures, necessitem urgentment un exèrcit català, no per atacar a ningú sinó per defensar a la seva població. Si el nostre govern no està a l’alçada de les circumstàncies, nosaltres ho farem, ens prepararem per entrar en combat, per defensar el nostre poble indefens. És la nostra obligació com a nacionalistes, com a soldats de la pàtria! Hem après dels errors del passat per encarar el futur i que els nostres fills i néts no puguin dir que els seus pares i avis no van intentar fins a vessar l’última gota de sang aconseguir la República Catalana.
És l’hora dels nacionalistes, tenim raó i tenim la força, encarem l’any 2018 amb l’objectiu de crear un exèrcit català per defensar la nostra gent!!
No tolerarem mai més la violència de les forces estrangeres de l’1 d’octubre.

Visca la Pàtria i visca la Llibertat!!senyera,fenix,moviment,identitari,catala,mic,catalunyacatalana,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada