Els fets del 25 de febrer

El passat diumenge 25 de Febrer serà recordat com el dia que un grup d’agosarats patriotes va dir prou la humiliació i xantatge d’Espanya. Diversos membres van plantar cara a una penosa demostració de tabarnesos al monument de Rafael de Casanova. Un acte destinat a humiliar la figura i el símbol de la defensa de les institucions catalanes d’autogovern de Catalunya.
Aquesta blasfèmia no podia seguir sent ignorada per aquest grup  i a l’acabar l’acte en honor a Pau Claris  va decidir mostrar  el seu rebuig a la insultant quedada convocada per les plataformes espanyoles.


Va quedar pales que els espanyols assistents a aquests actes són gent violenta i que van armats amb ganivets i a saber amb què més. La contundent resposta d’autodefensa d’aquest  grup de patriotes va evitar que la intervenció acabés en una desgràcia major.

Per aquells espanyols que apel·lin a la llibertat d’expressió, la poden exercir sense necessitat d’insultar als nostres monuments. Ells també tenen els seus: Plaça Espanya o Plaça Colon entre d’altres.

Nosaltres, com a Moviment Identitari Català, sempre recolzarem a totes les persones que lluitin, siguin lleials a la Pàtria. Creiem que per damunt de tot prevalen els drets fonamentals, altament privats i castigats a Catalunya.

Visca la Pàtria!

senyera,fenix,moviment,identitari,catala,mic,catalunyacatalana,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada